Brand

Veelgestelde vragen over de brand

 • Kan ik mijn reservesleutel komen ophalen?

  Op dit moment kun je nog niet naar de stalling komen om de reservesleutel op te halen. Wij zijn in contact met de stallinghouder die met een inventarisatie bezig is. Je wordt op de hoogte gehouden per e-mail en wij vragen je deze richtlijnen aan te houden.

 • Valt de schade onder de verzekering van de stalling?

  Je dient je eigen verzekering in te lichten over de gebeurtenis bij de stalling in Bleiswijk. In artikel 13 van de algemene voorwaarden vind je alles over verzekering en aansprakelijkheid. 

 • Kan ik naar de locatie om mijn object te bekijken?

  Op dit moment kun je nog niet naar de stalling komen om jouw object te komen bekijken. Wij zijn in contact met de stallinghouder die met een inventarisatie bezig is. Je wordt op de hoogte gehouden per e-mail en wij vragen je deze richtlijnen aan te houden.

 • Wie is verantwoordelijk voor de schade aan de objecten?

  Je dient jouw eigen verzekering in te lichten over de gebeurtenis bij de stalling in Bleiswijk. Eventuele schade of verlies valt onder jouw eigen verzekering. Bekijk artikel 13 van de algemene voorwaarden voor meer informatie over schade, aansprakelijkheid en verzekering.

  • Mijn object stond binnen, wat moet ik doen?

   Wij vragen je onze berichten met meer informatie af te wachten. Je kunt nu nog niet naar de stalling komen om jouw object op te halen. Wij zijn in contact met de stallinghouder die met een inventarisatie bezig is. Je wordt op de hoogte gehouden per e-mail en wij vragen je deze richtlijnen aan te houden.

  • Ik heb net mijn factuur betaald, krijg ik dit terug?

   Je dient hier jouw eigen verzekering over te informeren. Meer informatie over verzekering en aansprakelijkheid vind je in Artikel 13 van de algemene voorwaarden. Op dit moment zijn wij in afwachting van meerdere onderzoeken van verzekering- en schadepartijen, zodra hier meer over bekend is zullen wij op deze pagina en via e-mail je hierover berichten.

   Zeg je contract alsjeblieft niet op via je Mijn Stalling31 account. Om overzicht te houden en de verdere afwikkeling in goede banen te leiden is dit niet gewenst.

  • Kunnen er foto’s gemaakt worden van mijn object?

   Op dit moment is de stallinghouder bezig met een inventarisatie. Gezien de situatie is het niet mogelijk om foto’s te maken en versturen van jouw object. Wij willen je vragen de berichten met meer informatie en instructies af te wachten. Deze worden per e-mail naar je gestuurd.

  • Ik heb de e-mail met meer informatie niet ontvangen. Hoe kan dat?

   Alle communicatie wordt per e-mail verzonden, naar het e-mail adres dat op jouw account/contract staat. Mocht je de e-mail(s) niet hebben ontvangen, controleer dan ook je ongewenste e-mailbox. Het kan zijn dat de e-mail(s) daar in terecht zijn gekomen. Mocht je nog steeds geen e-mail(s) hebben ontvangen, stuur dan een bericht naar klantenservice@stalling31.nl

  • Kan ik mijn object tijdelijk ergens anders stallen?

   We begrijpen dat je op zoek bent naar een alternatief voor de komende tijd. Wij zijn daarvoor druk in gesprek met alternatieve locaties. Maandagochtend voor 12 uur ontvang je van ons bericht of er een alternatief is, en waar je dan terecht kan. Als je hier interesse in hebt, stuur dan een mail naar klantenservice@stalling31.nl.

  • Mijn object stond bij het onderhoudsbedrijf (MHR)

   Ja het onderhoudsbedrijf is ook in brand opgegaan. De objecten die daar klaar stonden buiten zijn grotendeels gespaard. Als jouw object daar tussen stond dan hebben we je daarover een e-mail gestuurd.

  • Kan ik komen kijken als ik bericht heb gehad dat mijn object binnen stond en in de brand is opgegaan?

   Je kunt dit weekend niet naar de locatie, er wordt hard gewerkt om alles te inventariseren. Als je object identificeerbaar is dan ontvang je daarvan bericht om te komen kijken en te beslissen over de vervolgstappen.

  • Wat is de oorzaak van de brand?

   Dit is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart. Wij zijn in contact met de stallinghouder.

   Update 12-05-2023 16:40
   Er is op dit moment nog niets bekend over de oorzaak van de brand. De locatie had alle brandveiligheid goed op orde. De brandweer en politie hebben onderzoek gedaan. Als er meer nieuws is over mogelijke oorzaak en dit is relevant dan zullen we je informeren op deze website..