Onderhoud aan je aanhangwagen

In deze categorie vind u alles wat te maken heeft met het onderhoud voor uw Aanhanger, Paardentrailer of vouwwagen. Onze dienstverlening varieert van controle gasinstallatie tot aan een complete onderhoudsbeurt of zelfs het vervangen van de vloer in de paardentrailer.

Hier hebben wij een klein overzicht van onze diensten voor uw voertuig op en rij gezet. Staat uw benodigd onderhoud er niet bij neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijk heden.

Onderhoudsbeurt enkel-as aanhangwagen. Bij deze onderhoudsbeurt word uw aanhangwagen of vouwwagen wordt op +/- 40 punten gecontroleerd waaronder.

Onderstel, Reminrichting, Banden, Verkeersverlichting, en een Controle gasinstallatie.

Je kunt bij ons terecht voor

Reparatie / revisie oplooprem Herstel werkzaam heden verkeersverlichting Reparatie / vervangen bodem aanhangwagen of paardentrailer Montage van accessoires zoals schokbrekers, stabilisatoren enz.

Deze mensen gingen je voor

Bij Mobile Home Repairs geweest voor het plaatsen van een nieuw helder dakluik. Dankzij de snelle werkwijze kon ik erop blijven wachten. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat, bedankt en tot volgend jaar!

Erwin de Graaf

Toch nog even een onderhoudsbeurt laten doen voordat de caravan de stalling in gaat. Wat wij erg prettig vinden aan de dienstverlening is dat wij voorafgaand aan de reparaties eerst op de hoogte zijn gesteld en goedkeuring konden geven. Ook geen verassingen bij het afrekenen dus!

Gert en Lisanne

Super service kwamen langs voor problemen met de verlichting. Een na herstel kregen we de waarschuwing dat onze remmen niet meer goed werkten. Alles is direct hersteld zodat we met de paardentrailer toch nog weg konden gaan.

Henk

Aangekocht bij Kampeerdump.nl; zeer goede service, correcte afspraak en plaatsing bij Mobile Home Repairs in Zoetermeer. Ook de prijs is zeer goed, groot verschil met België. Ik ben zeer tevreden!

G van G.

Mijn koelkast functioneerde niet meer naar behoren. Na even zoeken op internet kwam ik uit bij mobile home repairs. De koelkast is gelukkig weer hersteld en kan weer even mee. Hartelijk dank voor de goede service

Jaap