Onderhoud aan je camper

Camper onderhoud

Elk merk camper zien wij met regelmaat verschijnen in onze werkplaats voor onderhoud zoals; Adria, Burstner, Knaus, Hymer, Dethleffs, Eura Mobil, Chausson, Pössl, MC lois, Elnag, Miller. Door onze lange ervaring in de camper en caravan branche is uw camper of caravan altijd in goede handen!

Je kunt bij ons terecht voor

Olie verversen. Olie filter vervangen.
Olie- lucht- en interieurfilter vervangen. Technische inspectie volgens voorschrift fabrikant.

Deze mensen gingen je voor

Bij Mobile Home Repairs geweest voor het plaatsen van een nieuw helder dakluik. Dankzij de snelle werkwijze kon ik erop blijven wachten. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat, bedankt en tot volgend jaar!

Erwin de Graaf

Toch nog even een onderhoudsbeurt laten doen voordat de caravan de stalling in gaat. Wat wij erg prettig vinden aan de dienstverlening is dat wij voorafgaand aan de reparaties eerst op de hoogte zijn gesteld en goedkeuring konden geven. Ook geen verassingen bij het afrekenen dus!

Gert en Lisanne

Super service kwamen langs voor problemen met de verlichting. Een na herstel kregen we de waarschuwing dat onze remmen niet meer goed werkten. Alles is direct hersteld zodat we met de paardentrailer toch nog weg konden gaan.

Henk

Aangekocht bij Kampeerdump.nl; zeer goede service, correcte afspraak en plaatsing bij Mobile Home Repairs in Zoetermeer. Ook de prijs is zeer goed, groot verschil met België. Ik ben zeer tevreden!

G van G.

Mijn koelkast functioneerde niet meer naar behoren. Na even zoeken op internet kwam ik uit bij mobile home repairs. De koelkast is gelukkig weer hersteld en kan weer even mee. Hartelijk dank voor de goede service

Jaap