Schadeherstel

Schade aan camper of caravan? Mobile Home Repairs is gespecialiseerd in het herstellen van diverse schadegevallen.

Onderstaand een overzicht waarvoor u bij ons terecht kan. En natuurlijk nog meer.

Je kunt bij ons terecht voor

Vochtschade is helaas een veelvoorkomende kwaal bij campers en caravans. Een klein gaatje in het dak kan op den duur lijden tot een enorme kostenpost. Het is daarom belangrijk om regelmatig een vochtmeting te laten doen Hagelschade aan uw caravan of camper? Door de toenemende klimaatveranderingen wordt het weer steeds extremer. Een hagelbui met hagel zo groot als kiezelstenen kan ernstige schade aanbrengen aan uw voertuig.
Parkeerschade aan camper of caravan laten repareren? Ook voor deze tak van schadeherstel bent u bij Mobile Home Repairs aan het juiste adres.

Deze mensen gingen je voor

Bij Mobile Home Repairs geweest voor het plaatsen van een nieuw helder dakluik. Dankzij de snelle werkwijze kon ik erop blijven wachten. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten en het resultaat, bedankt en tot volgend jaar!

Erwin de Graaf

Toch nog even een onderhoudsbeurt laten doen voordat de caravan de stalling in gaat. Wat wij erg prettig vinden aan de dienstverlening is dat wij voorafgaand aan de reparaties eerst op de hoogte zijn gesteld en goedkeuring konden geven. Ook geen verassingen bij het afrekenen dus!

Gert en Lisanne

Super service kwamen langs voor problemen met de verlichting. Een na herstel kregen we de waarschuwing dat onze remmen niet meer goed werkten. Alles is direct hersteld zodat we met de paardentrailer toch nog weg konden gaan.

Henk

Aangekocht bij Kampeerdump.nl; zeer goede service, correcte afspraak en plaatsing bij Mobile Home Repairs in Zoetermeer. Ook de prijs is zeer goed, groot verschil met België. Ik ben zeer tevreden!

G van G.

Mijn koelkast functioneerde niet meer naar behoren. Na even zoeken op internet kwam ik uit bij mobile home repairs. De koelkast is gelukkig weer hersteld en kan weer even mee. Hartelijk dank voor de goede service

Jaap