Onderhoud aan je aanhanger

Of u nu een enthousiaste kampeerder, een professionele klusser of een tuinierder bent, onderhoud aan je aanhanger is belangrijk. Het regelmatig onderhouden van een aanhanger gaat verder dan alleen het uiterlijk. Zo bevordert het de veiligheid op de weg en u verlengt de levensduur van uw aanhanger aanzienlijk! De specialisten van Mobile Home Repairs bieden diverse services aan uw aanhanger. Van volledig schadeherstel, tot aan kleine reparaties. Maak eenvoudig een onderhoudsafspraak op de website of geef ons een belletje. We kunnen u snel van dienst zijn! 

Reparatie-accessoires-mobile-home-repairs

Veiligheid boven alles

Onderhoud aan je aanhanger is op de eerste plaats een garantie voor veiligheid op de weg. Ongeacht het formaat van uw aanhanger zijn er aardig wat elementen die regelmatig geïnspecteerd en onderhouden moeten worden. Denk hierbij aan het onderstel, reminrichting, koppeling, verlichting en uiteraard de banden. Want onder- of overspanning kan niet alleen de levensduur van de banden verminderen, maar ook de stabiliteit van de gehele aanhanger beïnvloeden. Een juiste bandenspanning zorgt voor een betere grip op de weg en vermindert de kans op ongelukken! De reminrichting is een cruciaal element en vanzelfsprekend een groot belang voor uw veiligheid. Goed werkende verlichting is niet alleen wettelijk verplicht, maar verbetert ook de zichtbaarheid op de weg. Bij Mobile Home Repairs lopen onze specialisten uw aanhanger na op zo’n veertig punten. Zo kunt u gegarandeerd veilig de weg op blijven gaan en verlengt u de levensduur van de aanhanger! 

Onderhoud aan je aanhanger

Onze diensten

Bij Mobile Home Repairs kunnen we zorgen voor een compleet onderhoud aan je aanhanger, maar we bieden ook aparte diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor een enkele reparatie of voor een revisie van de oplooprem, maar ook voor herstelwerkzaamheden aan de verkeersverlichting. Heeft u een paardentrailer, vouwwagen of ander soort aanhangwagen en ziet u graag dat de bodem wordt gerepareerd of vervangen? Ook daarvoor staan de specialisten van Mobile Home Repairs paraat. Ongeacht het probleem dat u ondervindt aan uw aanhanger, zorgen wij voor maatwerk. Van montage van accessoires zoals schokbrekers en stabilisatoren, tot aan een compleet onderhoud aan je aanhanger. Staat uw benodigd onderhoud er niet tussen? U kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom onderhoud aan je aanhanger uitbesteden?

Hoewel u sommige checks en onderhoudsklusjes zelf kunt uitvoeren, is het aan te raden om periodiek een professional in te schakelen. Mobile Home Repairs is gespecialiseerd in schadeherstel en reparatie van caravans, campers en aanhangwagens! Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis om zelfs de kleinste problemen te verhelpen, bent u ervan verzekerd dat u nog lang kunt blijven genieten van uw aanhanger. Zo hebben onze specialisten diverse problemen aan caravans, campers en aanhangwagens mogen verhelpen. We lopen ook uw voertuig graag langs!

Onderhoud aanhanger kosten

Benieuwd naar hoeveel het onderhoud aan je aanhanger gaat kosten? Neem contact op en laat ons weten wat voor onderhoud vereist is. Als het probleem niet duidelijk is, lopen onze specialisten uw aanhanger volledig na en krijgt u direct een prijsindicatie. Voor kleine reparaties hebben wij reparatie accessoires te koop. Voor aankoophulp kunt u terecht bij onze klantenservice of kom langs bij onze vestiging in Berkel en Rodenrijs. Onze specialisten staan u graag te woord. Daarnaast hebben we een online webshop met diverse producten om uw reis zorgeloos te laten verlopen. Bekijk ons assortiment, bestel en laat de producten snel bezorgen!

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.