Campers Zuid Holland

Campers Zuid Holland
U bent de trotse eigenaar van een camper en woonachtig in Zuid-Holland? Dan zijn wij uw partner als het gaat om onderhoud en reparatie. Campers in Zuid-Holland blijven veel langer in perfecte conditie wanneer u ze bij ons voor onderhoud aanbiedt. Bovendien voorkomt u dat u straks tijdens uw vakantie met de camper of caravan langs de kant van de weg komt te staan. Door steeds voor ons, en dus voor het beste onderhoud en de beste reparatieservice te kiezen, behoudt uw camper langer zijn waarde.

Campers in Zuid-Holland verdienen goed onderhoud

Ook voor campers in Zuid-Holland is onderhoud erg belangrijk. Na vaak een relatief lange periode van stilstand, krijgt de camper als het vakantie is ineens heel erg veel voor de kiezen. En vergeet niet dat campers in Zuid-Holland ook schade op kunnen lopen wanneer ze stilstaan. Daarom doen eigenaars van campers en caravans in Zuid-Holland er verstandig aan om voor de vakantie een afspraak met ons te maken. Wij checken uw camper of caravan vervolgens op tal van verschillende onderdelen. U krijgt vervolgens een officieel BOVAG keuringsrapport en gaat zo toch met een veel geruster gevoel op vakantie.
Campers Zuid-Holland

Laat kleine gaatjes niet groot worden

Niet alleen eigenaars van campers in Zuid-Holland, maar ook eigenaren van aanhangwagens en caravans doen er verstandig aan om zaken met ons te doen. Dit kan wat betreft het onderhoud, maar zeker ook als er reparaties uitgevoerd moeten worden. Zo hebben we gemerkt dat er steeds vaker sprake is van hagelschade, iets wat zeker te maken kan hebben met de verandering van het klimaat. Er kunnen kleine gaatjes in de daken van campers in Zuid-Holland ontstaan. Doet u daar niets aan, dan wordt een klein gaatje al snel groter en lopen de reparatiekosten dus ook hoger op.

Parkeerschade aan campers in Zuid-Holland

Ook de campers in Zuid-Holland krijgen daarnaast wel eens te maken met parkeerschade en schade die het gevolg is van vocht. Ook in dergelijke situaties kunt u prima bij ons terecht. Door de campers in Zuid-Holland door ons te laten onderhouden en voor ons te kiezen als er reparaties uitgevoerd moeten worden, houdt u uw camper veel langer mooi en in topconditie. En vergeet niet dat een goed onderhouden en schadevrije camper meer geld waard is. Dat geldt voor iedere camper, ook voor de campers in Zuid-Holland. Plant u daarom een onderhoudsafspraak bij ons in als u van plan bent om op vakantie te gaan.

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Campers Zuid Holland

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.