Mobile home repairs - logo

Caravans
Zuid Holland

Heerlijk is dat, om er in de zomermaanden met uw caravan op uit te gaan. Lekker even helemaal weg, en eindelijk eens geen stress. Hoewel, zorg er dan wel voor dat de caravan steeds goed onderhouden is. U moet er toch ook niet aan denken dat u straks met panne ergens langs een Europese snelweg staat? Caravans in Zuid-Holland weten gelukkig meer en meer de weg naar onze werkplaats te vinden. Niet voor niets worden we al de specialist in het onderhoud van caravans in Zuid-Holland genoemd.

Camper-mobile-Home-Repairs
maatwerk

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

passie

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

eerlijkheid

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Op vakantie? Dan eerst voor een onderhoudsbeurt naar Berkel en Rodenrijs!

Onze aanpak zou u beslist klantgericht kunnen noemen. Wij willen niets liever dan dat mensen met caravans in Zuid-Holland straks een onbezorgde vakantie beleven. Want vergeet niet dat een caravan vaak gedurende een lange periode stil staat en ineens de Europese wegen op moet. En ook als de caravan stil staat, kan er ergens een defect ontstaan. Caravans in Zuid-Holland die eerst een onderhoudsbeurt bij ons hebben doorstaan, zijn helemaal klaar voor de vakantie. En dat moet toch alle eigenaren van caravans en campers in Zuid-Holland een prettig gevoel geven?

Voorkom dat u later veel meer geld kwijt bent

Wij weten waar de kwetsbare onderdelen van de caravans zich bevinden en checken de caravan op tal van belangrijke punten. U kunt overigens ook prima terecht als u schade aan de caravan hebt opgelopen. Dit kan vochtschade zijn bijvoorbeeld, maar even goed schade als gevolg van hagel- of parkeerschade. In al deze gevallen kunnen we u prima van dienst zijn. En wacht zeker niet te lang als u schade aan uw caravan heeft. Iets heel kleins kan snel uitgroeien tot iets groots, en kan u dan heel erg veel geld gaan kosten.
Caravans-zuid-holland
Zeker als de vakantie voor de deur staat, doet u er zeer verstandig aan om eens aan caravan onderhoud te denken. Zeker onderweg naar uw vakantieadres en gedurende de vakantie wilt u liever niet geconfronteerd worden met mankementen aan de caravan. Als u denkt aan caravan onderhoud, dan denkt u vast meteen aan ons. Logisch, want met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Caravans in Zuid-Holland gaan voor de vakantie idealiter eerst naar Berkel en Rodenrijs

Kiest u voor onze expertise en ervaring, dan blijft uw caravan in de beste conditie. Door schades meteen te laten repareren, blijft uw caravan bovendien langer mooi en zo verlengt u gewoon de levensduur van de caravan. U weet dus waarom al die caravans in Zuid-Holland allemaal naar Berkel en Rodenrijs gaan. Overigens kunt u zeker niet alleen met uw caravan bij ons terecht. We zijn ook graag uw partner als het gaat om camper onderhoud en het onderhouden van de aanhangwagen. Ook voor de aanschaf en reparatie van accessoires bent u bij ons in Berkel en Rodenrijs aan het juiste adres. Neemt u dus gerust contact met ons voor camper of caravan reparatie en onderhoud.

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.