Laatst bijgewerkt: 28-07-2023

Welkom bij Mobile Home Repairs! Voordat je gebruikmaakt van onze website en diensten, vragen we je om deze algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van onze website en alle diensten die we aanbieden. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

1. Diensten

Mobile Home Repairs biedt diensten aan voor het inbouwen van producten in voertuigen. Door een dienstverzoek in te dienen via onze website, ga je ermee akkoord dat je de juiste en accurate informatie verstrekt met betrekking tot jouw voertuig en contactgegevens.

2. Afspraken

Na het indienen van een dienstverzoek en gemaakte afspraak online zullen we contact met je opnemen om een afspraak te bevistigen voor het inbouwen van het product in jouw voertuig. We zullen ons best doen om de afspraak op het afgesproken tijdstip na te komen. Als er om welke reden dan ook vertraging optreedt, zullen we je zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

3. Betaling

Voor onze diensten kunnen kosten in rekening worden gebracht. De betaling kan online worden gedaan via onze beveiligde betaalmethoden. Door gebruik te maken van onze betaaldiensten, ga je akkoord met onze betaalvoorwaarden.

4. Annuleringen

Indien je een geplande afspraak wilt annuleren of wijzigen, dien je ons hiervan zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Houd er rekening mee dat er mogelijk annuleringskosten van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van het tijdstip van annulering.

5. Garantie

Wij streven ernaar om hoogwaardige diensten te leveren en kwaliteitsproducten in te bouwen. We bieden een garantie op onze diensten en de producten die we installeren, zoals vermeld in ons garantiebeleid. Neem contact met ons op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.

6. Intellectueel eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en handelsmerken, zijn eigendom van Mobile Home Repairs of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het is niet toegestaan om de inhoud te reproduceren, te verspreiden of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

7. Aansprakelijkheid

Mobile Home Repairs is niet aansprakelijk voor enige schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze website of diensten, inclusief maar niet beperkt tot persoonlijk letsel, voertuigschade of verlies van eigendommen. We adviseren altijd om de instructies van de fabrikant te volgen en om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van producten die we hebben ingebouwd.

8. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

Mobile Home Repairs behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment bij te werken. Eventuele wijzigingen zullen op onze website worden geplaatst.

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden, neem contact met ons op via:

Mobile Home Repairs

Noordeindseweg 334 2651 LM Berkel en Rodenrijs

Telefoon: 079 – 87 000 94

Mobiel: 06 – 404 32 464

E-mail: info@mobilehomerepairs.nl

Bedankt dat je voor Mobile Home Repairs hebt gekozen. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.