Caravan onderhoud

Zeker als de vakantie voor de deur staat, doet u er zeer verstandig aan om eens aan caravan onderhoud te denken. Zeker onderweg naar uw vakantieadres en gedurende de vakantie wilt u liever niet geconfronteerd worden met mankementen aan de caravan. Als u denkt aan caravan onderhoud, dan denkt u vast meteen aan ons. Logisch, want met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Noem ons maar dé camper en caravan specialist van Zuid-Holland

Ja, we zijn er zeker trots op dat we ons ondertussen wel de camper en caravan specialist mogen noemen, zeker in Zuid-Holland. U vindt ons in Bleiswijk en we kunnen u tal van verschillende diensten aanbieden. Dat voor zowel uw caravan, camper als voor de aanhangwagen. Daarbij wordt u steeds geholpen door een zeer professioneel een dynamisch team. Door zeer servicegericht te werk te gaan, hebben we een hoge mate van klanttevredenheid weten te bewerkstelligen.

Caravan onderhoud

We werken niet voor niets samen met grote merken als Caravelair en Kabe

U bent bij ons zowel voor caravan onderhoud als voor vouwwagen en camper onderhoud aan het enige juiste adres. In ons vindt u een betrouwbare partner. Niet voor niets werken we samen met grote namen als Caravelair, Hobby en Kabe. Dat neemt echter niet weg dat iedereen, ongeacht het merk van zijn caravan, bij ons welkom is. Wij zijn dé specialist in caravans in Zuid-Holland.

Zo gaat u met een gerust gevoel op vakantie

Kijken we specifiek naar caravan onderhoud, dan wordt er standaard een vochtmeting uitgevoerd. We verzorgen ook een grote onderhoudsbeurt. In dat geval betekent caravan onderhoud het nalopen van een groot aantal punten. U krijgt altijd een BOVAG keuringsrapport van de onderhoudsbeurt als u voor ons kiest. Zo kunt u altijd precies zien wat we gedaan hebben. We voeren remtesten uit, zorgen ervoor dat de wielen gebalanceerd zijn en vullen de watertank met water. Ook het onderstel ontkomt niet aan onze kritische blik. Nadat wij caravan onderhoud uitgevoerd hebben, kunt u in elk geval met een gerust gevoel op vakantie.

De specialist in caravan onderhoud

Wat voor uw auto geldt, zou eigenlijk ook altijd voor uw caravan moeten gelden. Zeker als de vakantie voor de deur staat, laat u de caravan nakijken en eventueel onderhouden. En laten wij nu net de specialist in caravan onderhoud zijn. Wilt u graag een afspraak maken voor een camper of caravan reparatie of onderhoudsbeurt? Neemt u dan contact met ons op.