Dakairco camper

Dakairco camper
Hoe fijn is het om gedurende de hete zomer je terug te kunnen trekken in de koelte van je woning? Sinds we het elk jaar steeds warmer krijgen in de zomermaanden, is een goed airconditioningsysteem tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Tijdens je vakantie met je camper wil jij uiteraard ook niet je voertuig uit worden gebrand. Een goede dakairco voor je camper maakt jouw aankomende zomervakantie dan ook nét dat beetje dragelijker. Bij Mobile Home Repairs kunnen wij je informeren over de beste dakairco’s voor je camper. Zeg maar gedag tegen die plaknachten!

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Campers Zuid Holland

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

De verschillende soorten airco’s voor je camper

Wanneer je de hele dag aan het strand hebt gespendeerd of door een Italiaans dorpje hebt gestruind, is het laatste wat je wilt terugkeren in een bloedhete caravan of camper. Tegenwoordig hoeven we trouwens voor die hete zomers ook niet ons eigen land te verlaten! Een airco in je camper is dan anno 2023 ook absoluut een waardevolle toevoeging.
Wanneer je je gaat oriënteren op airco’s, kom je er echter achter dat er verschillende soorten producten bestaan voor je camper. Zo zijn er bankairco’s, draagbare airco’s en dakairco voor je camper. Een dakairco voor je camper werkt volgens ons het beste. Dat komt namelijk door de goede luchtdoorstroming die het verzorgt.

Een dakairco voor je camper: zo werkt het

Dat zit zo: omdat warme lucht doorgaans stijgt en koude lucht daalt, kan een dakairco in je camper de opstijgende lucht gemakkelijk oppikken. De lucht wordt gefilterd, gekoeld, en vervolgens weer door de dakairco je camper terug ingeblazen. Omdat de dakairco de lucht in de camper niet alleen koelt, maar ook ontvochtigt, lijkt de lucht nóg wat koeler te lijken. Daardoor is zweten definitief verleden tijd.
Het bijkomend voordeel van een dakairco op je camper is dat er geen kast- of bankruimte hoeft worden opgeofferd voor de plaatsing. Veel dakairco’s passen namelijk precies in de dakluikafmetingen van de camper – en zijn tegenwoordig bovendien licht in gewicht. Dit Gewicht is weer fijn voor de luchtweerstand: jij verbruikt hierdoor namelijk minder brandstof dan wanneer je airco zwaarder is!

Deze mensen gingen je voor

Je camper dakairco van Mobile Home Repairs

Voordat je een dergelijke aanschaf doet en plaatsing laat uitvoeren, wil je je natuurlijk zo goed mogelijk oriënteren. Gelukkig schieten wij je bij Mobile Home Repairs te hulp met het beste advies denkbaar. Door onze extensieve kennis en expertise in de camper- en caravanbranche kunnen wij je als de beste vertellen waar je op moet letten bij een dakairco voor je camper.
Idealiter kom je bij ons langs in Bleiswijk met de afmetingen van je camper. Zo kunnen wij je namelijk het beste van dienst zijn met onze producten. Onze werkwijze is eerlijk, transparant, en persoonlijk. Een dakairco in je camper moet immers bijdragen aan het algehele genot van je vakantie! Wij kunnen je daarbij helpen. Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op.

Vul het contactformulier in