Dakairco Camper

Hoe fijn is het om gedurende de hete zomer je terug te kunnen trekken in de koelte van je woning? Sinds we het elk jaar steeds warmer krijgen in de zomermaanden, is een goed airconditioningsysteem tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Tijdens je vakantie met je camper wil jij uiteraard ook niet je voertuig uit worden gebrand. Een goede dakairco voor je camper maakt jouw aankomende zomervakantie dan ook nét dat beetje dragelijker. Bij Mobile Home Repairs kunnen wij je informeren over de beste dakairco’s voor je camper. Zeg maar gedag tegen die plaknachten!

Camper-mobile-Home-Repairs
maatwerk

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

passie

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

eerlijkheid

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

De verschillende soorten airco’s voor je camper

Wanneer je de hele dag aan het strand hebt gespendeerd of door een Italiaans dorpje hebt gestruind, is het laatste wat je wilt terugkeren in een bloedhete caravan of camper. Tegenwoordig hoeven we trouwens voor die hete zomers ook niet ons eigen land te verlaten! Een airco in je camper is dan anno 2023 ook absoluut een waardevolle toevoeging.
Wanneer je je gaat oriënteren op airco’s, kom je er echter achter dat er verschillende soorten producten bestaan voor je camper. Zo zijn er bankairco’s, draagbare airco’s en dakairco voor je camper. Een dakairco voor je camper werkt volgens ons het beste. Dat komt namelijk door de goede luchtdoorstroming die het verzorgt.

Een dakairco voor je camper: zo werkt het

Dat zit zo: omdat warme lucht doorgaans stijgt en koude lucht daalt, kan een dakairco in je camper de opstijgende lucht gemakkelijk oppikken. De lucht wordt gefilterd, gekoeld, en vervolgens weer door de dakairco je camper terug ingeblazen. Omdat de dakairco de lucht in de camper niet alleen koelt, maar ook ontvochtigt, lijkt de lucht nóg wat koeler te lijken. Daardoor is zweten definitief verleden tijd.
Het bijkomend voordeel van een dakairco op je camper is dat er geen kast- of bankruimte hoeft worden opgeofferd voor de plaatsing. Veel dakairco’s passen namelijk precies in de dakluikafmetingen van de camper – en zijn tegenwoordig bovendien licht in gewicht. Dit Gewicht is weer fijn voor de luchtweerstand: jij verbruikt hierdoor namelijk minder brandstof dan wanneer je airco zwaarder is!
Dakairco-camper

Vul het contactformulier in

Zeker als de vakantie voor de deur staat, doet u er zeer verstandig aan om eens aan caravan onderhoud te denken. Zeker onderweg naar uw vakantieadres en gedurende de vakantie wilt u liever niet geconfronteerd worden met mankementen aan de caravan. Als u denkt aan caravan onderhoud, dan denkt u vast meteen aan ons. Logisch, want met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.
Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.