Camper airco

Camper airco
‘s Zomers ben jij vast ook erg blij met de airco of het verkoelingssysteem in je woning. Waarom zouden we dan niet hetzelfde willen hebben in onze caravan of camper? De zomers worden langer en heter, en een beetje afkoeling kunnen opzoeken is dan ook absoluut geen overbodige luxe. Een goede camper airco maakt jouw vakantie naar de zon nét even wat draaglijker. Bij Mobile Home Repairs kan jij terecht voor alles omtrent jouw nieuwe camper airco.

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Campers Zuid Holland

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Het hoe en wat van een camper airco

Verkoeling kunnen opzoeken tijdens je vakantie is niet alleen heel fijn, het is ook nog gewoon beter voor je lichaam! De hete zomers die we de laatste jaren steeds vaker tegenkomen, vragen dan ook om een adequate aanpassing van je camper. Een goede camper airco zorgt ervoor dat jij ‘s nachts door kan slapen en niet langer hoeft te lijden onder plaknachten. En hoe fijn is het om, na een dag eropuit, terug te kunnen keren in een heerlijk koele camper?
Een camper airco zuigt als het ware de warme lucht uit het voertuig. De lucht wordt vervolgens gefilterd en gekoeld, en terug door de camper airco in de camper geblazen. Buiten het koelende effect, regelt een camper airco ook de luchtvochtigheid. Wel zo prettig voor die eerder genoemde plaknachten! Er zijn bovendien camper airco’s die over een verwarmingsstand beschikken. Extra fijn voor als je ervoor kiest er met je camper in het voor- en najaar nog op uit te trekken.
Camper airco

Deze mensen gingen je voor

Een camper airco kopen bij Mobile Home Repairs

Ten slotte kunnen camper airco’s op verschillende plaatsen in de camper worden geïnstalleerd. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een dak- of een bankairco, of gaan voor een draagbare camper airco. Duizelt het je al van de opties? Begrijpelijk! Gelukkig kunnen wij van Mobile Home Repairs je prima informeren over de mogelijkheden voor bij jouw specifieke camper.
Om de juiste match te vinden tussen jouw camper en het product, kom je idealiter bij ons langs in Bleiswijk. Wanneer wij namelijk de juiste afmetingen van de camper voor ons hebben, kunnen we je beter informeren over de camper airco’s die wij aanbieden. We willen immers het liefste dat de airco de gehele camper verkoelt! Ook is het fijn om jouw wensen even goed op een rijtje te krijgen. En dat doen we dan toch het liefste onder het genot van een kopje koffie.
Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We hopen je snel te kunnen verwelkomen in Bleiswijk!

Vul het contactformulier in