Mobile home repairs - logo

Camper
Airco

‘s Zomers ben jij vast ook erg blij met de airco of het verkoelingssysteem in je woning. Waarom zouden we dan niet hetzelfde willen hebben in onze caravan of camper? De zomers worden langer en heter, en een beetje afkoeling kunnen opzoeken is dan ook absoluut geen overbodige luxe. Een goede camper airco maakt jouw vakantie naar de zon nét even wat draaglijker. Bij Mobile Home Repairs kan jij terecht voor alles omtrent jouw nieuwe camper airco.

Camper-mobile-Home-Repairs
maatwerk

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

passie

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

eerlijkheid

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Hoe en wat van een camper airco

Verkoeling kunnen opzoeken tijdens je vakantie is niet alleen heel fijn, het is ook nog gewoon beter voor je lichaam! De hete zomers die we de laatste jaren steeds vaker tegenkomen, vragen dan ook om een adequate aanpassing van je camper. Een goede camper airco zorgt ervoor dat jij ‘s nachts door kan slapen en niet langer hoeft te lijden onder plaknachten. En hoe fijn is het om, na een dag eropuit, terug te kunnen keren in een heerlijk koele camper?
Een camper airco zuigt als het ware de warme lucht uit het voertuig. De lucht wordt vervolgens gefilterd en gekoeld, en terug door de camper airco in de camper geblazen. Buiten het koelende effect, regelt een camper airco ook de luchtvochtigheid. Wel zo prettig voor die eerder genoemde plaknachten! Er zijn bovendien camper airco’s die over een verwarmingsstand beschikken. Extra fijn voor als je ervoor kiest er met je camper in het voor- en najaar nog op uit te trekken.
Camper-airco

Vul het contactformulier in

Zeker als de vakantie voor de deur staat, doet u er zeer verstandig aan om eens aan caravan onderhoud te denken. Zeker onderweg naar uw vakantieadres en gedurende de vakantie wilt u liever niet geconfronteerd worden met mankementen aan de caravan. Als u denkt aan caravan onderhoud, dan denkt u vast meteen aan ons. Logisch, want met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.
Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.