Schadeherstel

Heeft u schade aan uw camper, caravan of aanhanger? Mobile Home Repairs is het onderhoudsbedrijf voor schadeherstel in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Onze specialisten staan paraat voor een vlotte reparatie. Zo staan vakmanschap, snelheid en persoonlijke service centraal. Wat voor probleem u ook ondervindt, we streven ernaar om uw aanhanger weer in topconditie te brengen na een ongeluk of schade. Maak eenvoudig online een afspraak of bel met onze klantenservice.

schadeherstel-mobile-home-repairs

Schadeherstel voor de veelvoorkomende schades

Door intensief gebruik en weersomstandigheden kunnen er schades ontstaan. Een veel voorkomende schade is vochtschade. Vochtschade is helaas een schade die je vaker ziet langskomen bij campers en caravans. Zo kan een klein gaatje ervoor zorgen dat er roest ontstaat en dan kan het hele gebied broos worden. Het resultaat is een enorme kostenpost en dat u uw voertuig niet kunt gebruiken. We raden het dan ook aan om regelmatig een vochtmeting te laten doen. 

Het weer wordt steeds extremer en we zien dan ook een toename in hagelschade. Een hagelbui kan ernstige schade aanbrengen aan uw voertuig. Een andere veel voorkomende schade is een parkeerschade. Zo kan uw voertuig worden aangereden of u maakt zelf een foutje waardoor u nu zit met een deuk of scheur. Bij Mobile Home Repairs kunt u terecht voor een volledig schadeherstel. Wilt u zelf een kleine reparatie uitvoeren? Zowel online als op onze vestiging hebben we diverse reparatie accessoires.

mobile-home-repairs

Schadeherstel aan uw caravan of camper

Wat voor schade u ook heeft aan uw caravan of camper, wij zorgen voor een volledig schadeherstel. Zo omvatten onze diensten:

Deuk- en krassenreparatie

Of het nu gaat om kleine deukjes of oppervlakkige krassen, onze experts zorgen voor een vlekkeloze reparatie. Zo gebruiken we geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om deuken en krassen volledig te herstellen!

Blikschadeherstel

Heeft u blikschade aan uw camper of caravan? Wij brengen uw voertuig weer in topconditie met alle aandacht voor detail. Want of het nu gaat om een beschadigde zijwand of een gedeukte bumper, Mobile Home Repairs heeft de benodigde kennis en tools in huis.

Waterschade reparatie

Water kan ernstige schade aanrichten aan de structuur en interieur van uw caravan of camper. Onze experts kunnen alle watergerelateerde problemen aanpakken en herstellen. Zo voorkomt u een hoge rekening én dat u uw voertuig in het ergste geval thuis moet laten.

Volledig schadeherstel

In het geval van een ongeluk, bieden wij een uitgebreid schadeherstel aan. Van chassisreparaties tot aan interieurherstel, wij zorgen voor een complete reparatie.

Waarom kiezen voor Mobile Home Repairs?

Ons team van specialisten beschikt over een uitgebreide ervaring in schadeherstel voor campers, caravans en aanhangers. Zo hebben we al vele soorten voertuigen succesvol mogen herstellen. Of het nu gaat om kleine deukjes tot aan grotere schades. U bent verzekerd van maatwerk, zodat u veilig de weg op kan. Zo streven we er tevens naar om de herstelwerkzaamheden zo grondig en snel mogelijk uit te voeren, zodat u op korte termijn weer beschikt over uw voertuig. 

Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijke service en klanttevredenheid. Zo staat ons vriendelijk en professioneel team klaar om al uw vragen te beantwoorden en houden we u zo goed mogelijk op de hoogte van de voortgang van het schadeherstel. Ontdek zelf waarom Mobile Home Repairs het schadeherstelbedrijf regio Berkel en Rodenrijs is en neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte. Ons team staat klaar voor schadeherstel aan uw camper, caravan of onderhoud aan je aanhanger

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.