Reparatie accessoires

Ondervindt u problemen aan de accessoires van uw camper, caravan of vouwwagen? Dan bent u bij Mobile Home Repairs aan het juiste adres! Met onze uitgebreide services, bent u verzekerd van een vlotte reparatie van uw accessoires. Als blijkt dat de accessoires niet meer te repareren zijn, dan kunt u bij ons terecht voor een vervanging. We voeren een groot en groeiend assortiment om te voorzien in diverse camper en caravan accessoires. Laat uw voertuig controleren door onze specialisten en maak vandaag nog een afspraak voor een vlot herstel!

Reparatie-accessoires-mobile-home-repairs

Reparatie van bijbehorende accessoires

Uw camper of caravan komt met een groot aantal bijbehorende accessoires, elektra en toebehoren. Door intensief gebruik en ouderdom kunnen ook daar problemen ontstaan. Zo heeft u bijvoorbeeld een probleem aan de koelkast, gasinstallatie of de verlichting, maar ook een probleem aan een drager, sensor of levelsysteem is mogelijk. Onze ervaren specialisten hebben een passie voor schadeherstel, onderhoud en reparatie en lopen graag uw voertuig langs. Of het probleem nu klein is of als er meer aan de hand is, we zorgen voor een passende oplossing. Zo kunt u toch zorgeloos op pad gaan en genieten van uw trip. Ook als een reparatie van de accessoires echt niet meer mogelijk is, kunt u bij ons terecht voor vervanging.

Reparatie accessoires

Aanschaf van nieuwe accessoires

Om onze klanten te voorzien in nieuwe accessoires hebben we ook een webshop opgezet met diverse bijbehorende accessoires. Want als reparatie van de accessoires niet meer mogelijk is, heeft u bij ons een alternatief. Mocht achteraf blijken dat het product niet geschikt is of u andere problemen ondervindt, dan ontvangt u de kosten terug of u we kijken naar een geschikte oplossing. Van producten voor de beveiliging en elektra, tot aan fietsendragers, luifels, gasflessen, sloten en complete levelsystemen. Mobile Home Repairs heeft een uitgebreid assortiment en luistert graag naar onze klanten. Als u graag aankoophulp wenst of een toevoeging ziet, laat het ons dan weten!

Reparatie en onderhoud bij Mobile Home Repairs

Voor periodiek onderhoud of herstel van schade aan uw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger, kunt u terecht bij Mobile Home Repairs. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw voertuig in topconditie blijft en dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo controleren onze specialisten uw voertuig op ruim veertig punten bij een complete onderhoudsbeurt, zodat u met zekerheid de weg op kunt. Is er sprake van waterschade of schade veroorzaakt door een ongeluk? Ook dan kunnen we u snel van dienst zijn. U kunt rekenen op een klantgerichte dienstverlening, waarbij we grondig het probleem traceren. Vervolgens houden we u goed op de hoogte en kunt u uw voertuig in no-time weer terug verwachten.

Plan een afspraak

Bij Mobile Home Repairs zijn we gespecialiseerd in de reparatie van accessoires, schadeherstel en onderhoud van uw camper, caravan, vouwwagen of aanhanger. Of het nu gaat om een kapot zonnescherm, een beschadigde luifel of een defecte fietsendrager. Onze specialisten hebben de juiste tools en ruime ervaring om te zorgen voor een passende oplossing. We begrijpen dat u uw voertuig niet lang wilt missen en daarom streven we naar een snel en efficiënt proces. Plan eenvoudig online een afspraak in bij onze werkplaats of stel uw vraag gerust aan onze klantenservice. We zijn niet voor niets een begrip in de regio Berkel en Rodenrijs geworden! Ondervindt onze service en maak vandaag nog een afspraak.

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.