Mobile home repairs - logo

Camper
Accessoires

Op vakantie met de camper is een vakantie als geen ander. Heerlijk vrij in de natuur, gaan en staan kunnen waar je wilt: reizen met de camper is een avontuur voor jong en oud. Ga je dit jaar voor de eerste keer met de camper op weg?

 Dan kan het lonen om te investeren in een aantal kwalitatief goede camper accessoires. Deze vind je uiteraard bij Mobile Home Repairs in Berkel en Rodenrijs. Want naast dat wij gespecialiseerd zijn in het leveren van diensten, bieden wij ook een breed scala aan camper accessoires!

Camper-mobile-Home-Repairs
maatwerk

Maatwerk

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

passie

Passie

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werk te gaan en de klant centraal te stellen.

eerlijkheid

Eerlijkheid

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende services voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens zoals onderhoud, reparaties en montage.

Camper accessoires: de must haves

Bepaalde camper accessoires zijn simpelweg niet te missen wanneer je met een camper reist. Je wilt immers tijdens je vakantie van alle gemakken voorzien zijn, en je trip zo gestroomlijnd als mogelijk laten verlopen. Onder camper accessoires verstaan we zowel het essentiële als het decoratieve dan wel praktische. 

Niet te missen in je camper zijn bijvoorbeeld een goede toiletvloeistof, een stevige trekhaak en genoeg ruitenwisservloeistof. Dit zijn dingen waar je het liefste niet zonder mee wilt komen te zitten wanneer je onderweg bent. Ook een stuurslot en blusdeken zijn altijd handig om in je camper te hebben.
Kamperen met een camper is echter ook genieten van de bijkomende luxes. Bij Mobile Home Repairs kan je dan ook terecht voor verschillende camper accessoires die niet per se essentieel, maar wel gewoon fijn zijn om te hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van multimedia, (inbouw)lampjes en decoratie?

Mobile Home Repairs: dé plek voor jouw camper accessoires

Bij Mobile Home Repairs in Berkel en Rodenrijs kan je terecht voor veel meer dan alleen reparatie, onderhoud en inhoudelijke vragen. Wij bieden je een breed scala aan camper accessoires aan, die jouw volgende trip met je (nieuwe) camper nét dat beetje extra geven. In onze shop vind je uiteenlopende artikelen: van stuursloten tot trekhaken, en van multimedia tot ruitenwisservloeistof.
Idealiter kom je met je camper langs bij ons op locatie. Zo kunnen we je namelijk het beste adviseren over de producten die we aanbieden. Bovendien hoor je meteen of de camper accessoires die je voor ogen had wel passen in of bij het type camper wat je hebt. En schaf je bij ons camper accessoires aan, dan plannen we direct een volgende afspraak in om je accessoires te laten plaatsen. Dát is de service van Mobile Home Repairs.
Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw camper? Of heb je vragen over onderhoud of reparatie? Wij helpen graag! Neem vandaag nog contact met ons op.
Camper-accessoires

Vul het contactformulier in

Zeker als de vakantie voor de deur staat, doet u er zeer verstandig aan om eens aan caravan onderhoud te denken. Zeker onderweg naar uw vakantieadres en gedurende de vakantie wilt u liever niet geconfronteerd worden met mankementen aan de caravan. Als u denkt aan caravan onderhoud, dan denkt u vast meteen aan ons. Logisch, want met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd van dienst zijn.
Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.