Ons formulier is momenteel buiten gebruik. Stuur ons daarom een e-mail met daarin de volgende informatie:

 • Caravan of Camper
 • Merknaam
 • Bouwjaar
 • Prijsklasse
 • Brandstof: Diesel of benzine
 • Hoeveel personen
 • Wilt u een ingebouwde douche?
 • Wilt u een ingebouwde toilet?
 • Gewenste keuken formaat
 • Naam
 • Mobiele nummer
 • E-mailadres

Mail dit naar:

  Aankoop hulp

  Welkom bij Mobile Home Repairs, uw partner in schadeherstel voor campers, caravans en aanhangwagens. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk uw vrijetijdsvoertuig is en daarom staan onze specialisten paraat met verschillende diensten. Van kleine reparaties tot aan een complete onderhoudsbeurt, apk of vervanging van accessoires. Mobile Home Repairs staat klaar om u van aankoophulp te voorzien. Zo kunt u zorgeloos beginnen aan uw trip en bent u verzekerd van de juiste accessoires! Plan een afspraak in of bel met onze klantenservice en ontvang direct advies. 

  Waarom aankoophulp van Mobile Home Repairs?

  Heeft u onderhoud of reparatie nodig aan uw camper, caravan of aanhanger? Bij Mobile Home Repairs in Berkel en Rodenrijs kunt u terecht! We bestaan uit een professioneel en dynamisch team, en hebben een passie voor caravans en campers. Voor aankoophulp kunt u dan ook altijd bij ons terecht, we helpen u graag verder. Of het nu gaat om aankoophulp voor de aanschaf van een accessoire of voor periodiek onderhoud, de specialisten van Mobile Home Repairs staan voor u klaar. Zo streven we naar een hoge mate van klanttevredenheid door servicegericht te werken en u als klant centraal te zetten. We zien niet voor niets een begrip geworden in Berkel en Rodenrijs!

  Aankoophulp

  Aankoophulp voor de aanschaf van accessoires

  Mobile Home Repairs heeft een groeiende webshop met verschillende accessoires en toebehoren voor campers, caravans, aanhangers en vouwwagens. Zo kunt u bij ons terecht voor beveiligingsproducten, maar ook elektra, fietsendragers, klimaatbeheersing, luifels en trekhaken. Als u een product nodig heeft voor uw voertuig, dan kunt u altijd bij ons terecht voor aankoophulp. 

  Zo kijken we graag met u mee, zodat u verzekerd bent van een juist product. Ook voor de reparatie van accessoires kunt u terecht bij Mobile Home Repairs.  We helpen u graag verder op locatie of u kunt onze klantenservice bereiken voor meer informatie. In de meeste gevallen is een reparatie mogelijk. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we mogelijk een alternatief of u kunt eenvoudig een product kopen in onze webshop of bij onze vestiging in Berkel en Rodenrijs. 

  ONDERHOUD

  APK, volledig onderhoud, controle gasinstallatie, vochtmeting, reparaties.

  SCHADEHERSTEL

  Taxaties, reparaties en schade herstel. Eventueel direct via de verzekering.

  REPARATIE

  Vochtmeting, controle gas- en rem systeem, klein- en groot onderhoud.

  Verkoop van occasions

  Naast onze uitgebreide onderhoudsdiensten kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van occasions. Zo kopen we regelmatig caravans, campers, vouwwagens en aanhangers in en voorzien we u graag van aankoophulp als u op zoek bent naar een occasion. Zo is elk voertuig grondig geïnspecteerd en onderhouden om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. We voeren een breed scala aan merken en modellen, zodat u gegarandeerd een voertuig vindt dat past bij uw behoeften en budget. Zo staat ons toegewijd team klaar voor aankoophulp, zodat u met zekerheid en comfort met vakantie kunt gaan. 

  Op zoek naar een specifieke camper? Vul ons formulier in

  Bent u op zoek naar een specifieke camper of een caravan? Daar hebben wij een formulier voor! U kunt het gewenste merk, bouwjaar en gewenste prijsklasse opgeven. Daarnaast kunt u kiezen uit brandstoftype, maar ook hoeveel personen het voertuig moet faciliteren en of u een ingebouwde douche of toilet wenst. Mocht het blijken dat we uw gewenste voertuig hebben, dan laten we u dat graag weten. We kijken tevens of we het gewenste voertuig kunnen verkrijgen, ook daarvan krijgt u bericht. Wilt u graag een camper of caravan aanschaffen, maar wilt u graag aankoophulp? De specialisten van Mobile Home Repairs staan u graag te woord!

  Noiz logo
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.