Reparatie

Een vlotte reparatie aan uw caravan, camper of aanhanger? De specialisten van Mobile Home Repairs staan voor u klaar! Zo worden we beschouwd als hét adres voor reparaties en kunt u ook bij ons terecht voor de reparatie van accessoires. Dankzij onze ervaring en klantgerichte wijze bent u ervan verzekerd dat uw voertuig in no-time wordt hersteld. Want een goed onderhouden camper of caravan behoudt zijn waarde langer en u verlengt de levensduur aanzienlijk, zodat u er zelf langer van plezier van zult hebben! Maak eenvoudig een afspraak online of bel met onze klantenservice. 

Reparatie-accessoires-mobile-home-repairs

Mobile Home Repairs de specialist op gebied van camper en caravan reparatie

Bij Mobile Home Repairs kunt u rekenen op een snel schadeherstel, ongeacht de problemen die u ondervindt. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het herstellen van schades aan campers, caravans en aanhangers. Zo kunt u bij ons terecht voor het repareren van defecte onderdelen, maar ook schades zoals vocht- en hagelschade kunnen we probleemloos herstellen. Heeft uw voertuig een deuk of scheur opgelopen door parkeerschade of een ongeluk? Ook dan bent u bij Mobile Home Repairs aan het juiste adres! Het is altijd raadzaam om een specialist in te schakelen, als u dergelijke schade hebt opgelopen. Zo bent u ervan verzekerd dat het probleem daadwerkelijk wordt verholpen en dat u veilig en zorgeloos de weg op kan.

Reparatie accessoires

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit verschillende diensten voor camper, caravan, vouwwagens en aanhangwagens. Van een complete onderhoudsbeurt, tot aan een kleinschalige reparatie of montage. We streven elke keer weer naar een hoge mate van klanttevredenheid en zetten de klant centraal. Voorkom een hoge kostenpost door tijdig een afspraak te maken met een specialist. Mobile Home Repairs zorgt voor een snel herstel. Zo kunnen dergelijke gaatjes snel worden opgespoord en worden andere schades zoals schade aan de carrosserie, lak, waterschade en onderstel snel verholpen. We controleren uw voertuig op een groot aantal punten, zodat we er zeker van zijn dat uw voertuig in topconditie verkeert. 

Ook voor reparatie van accessoires

Een camper of caravan komt ook met bijbehorende accessoires, elektra en toebehoren. Als u daaraan problemen ondervindt, kunt u bij Mobile Home Repairs terecht voor een reparatie van accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de beveiliging, elektra, gasinstallatie, koelkast, luifels of zonnepanelen. Mochten we dit niet kunnen repareren en u graag vervanging ziet, dan kunt u deze producten aanschaffen in onze webshop of op locatie in Berkel en Rodenrijs. Zo hebben we een alsmaar groeiend aanbod om onze klanten te voorzien van accessoires. Staat een product er niet tussen? Het kan geen kwaad om alsnog contact met ons op te nemen. Zo hebben we mogelijk toch wat u zoekt of kijken we naar een passende oplossing. Want zo kunt u zorgeloos beginnen aan uw trip en staat niets u meer in de weg. 

Met zekerheid op vakantie gaan

Staat de vakantie voor de deur en gaat u gebruikmaken van uw camper, caravan of vouwwagen? Dan is het raadzaam om een nodige reparatie en/of onderhoud te laten uitvoeren. Zo gaat u met zekerheid de weg op en voorkomt u mogelijke mankementen aan uw voertuig. De specialisten van Mobile Home Repairs staan paraat voor een vlotte reparatie of het vervangen van een accessoire. Voor professioneel en betrouwbaar schadeherstel kunt u bij ons terecht door online een afspraak in te plannen of door ons te bellen tijdens kantooruren. We kijken ernaar uit om uw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger te ontvangen! 

Noiz logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.